November 24, 2012

Шест години Crapwerk

Crapwerk се довлчека до шестата година. Со оглед на тоа што годинава имам сериозни обврски кои ме спречуваат да пишувам почесто, изборот на постови напишани од лани е значително помал. Да не ја кршам традицијата, ете ги, поделени во категории. 


Филмови и серии

RIFT и World of Warcraft

И, уште игри..

Стрипови

2 comments:

Ipkisija Meskosa said...

Овој блог е еден од првите што ги посетувам (од пред годиње) и еве уште го посетувам (ни еднаш ракија не понуде :) ) и затоа имам желба да опстани и понатаму. Среќен нека му е родендендено, да му се множат годињето :)

Aleksandar Ruseski said...

Ми го зеде зборот ^ :)