March 2, 2009

Tower Defense крек

Иако не сум некој фан на Flash игри, Tower Defense игриве успеаа да ме заразат деновиве... Значи, имаш замок, база или што и да е, што треба да ја браниш со поставување на кули што ќе пукаат во противниците кои постојано доаѓаат. Толку.

Има купишта Tower Defense игри по нетов, а на овој линк се собрани најпопуларните. Мене омилена ми е Ravine. Рекорд 43 lvl на endurance mode.