November 24, 2010

4 Години Crapwerk

Четири години Crapwerk... Обично секоја година се мислам да напишам нешто поспектакуларно во врска со тоа и на крај завршувам со листа на избрани постови искуцани од последниот родеденден до денес. Па...


* * *

Каде е Lost? Последната сезона на Lost беше ивентот што ми ја обележа изминатава година. Ги следев сите епизоди на Crapwerk, па еве ги тука.

5 comments:

Anonymous said...

Честито blitz, за арно за убаво нека е.

Љубиша said...

If there is fluff on the muff - she's old enough!
Среќен роѓенден чедо!

КРАЛе said...

Аирлија - за многу години!

Бојан Николов said...

Фала ви на сите. :)

Anonymous said...

Конгреџулејшнс :)


- Ивана