November 24, 2011

Пет години Crapwerk

Пет! Пет години Crapwerk. Не знам што да пишам, а да не звучи претенциозно. И, да не биде досадната ретроспектива на "најдобрите" постови од последната година. Скромно ќе кажам дека ми е чудно што блогов дотурка до поводот за ова што го пишувам сега. Повеќе од 500 постови за пет години. Постови наменети најмногу за мене, да се свртам и да видам на што сум го трошел времето, а некогаш и туѓото, на оној кој случајно се нашол тука, барајќи нешто сосема трето.

Сепак, да не ја кршам рутината, еве го изборот од последниот роденден до сега.13 comments:

Љубиша said...

Нема лабаво!
Ај па 55 да славиш :*

Бојан Николов said...

Фала Љубиша! :***

Anonymous said...

За арно за убоо нека е, и редно време е после 5 години да се смени црново cо беливе линии, пошо ме печат очи и со наочари коа читам.
кис4енце :**

Mickey.

Бојан Николов said...

Фала Мики! Стварно незнам за кое црно со бели линии збориш, само кај тебе ќе е тоа. :)

Damien Krsteski said...

Честито болут :-)

Догодина сплит со Лавови Груп :-D

Бојан Николов said...

Чеааа! :))

Фала Бролунг!

Gorgon said...

Ooooo aj chestito za ubo za arno neka e...nek se mnozat godinive...pa na svadba da ti igrame...pa krshtevka posle si povlekvit...znajsh kako ide :)

Бојан Николов said...

Фала Горчо, фала! :)

Losteech said...

Честитки! :)

Ivana said...

Нека е со среќа, нека се множат! :)

Бојан Николов said...

Фала Ивана! Фала Иван! :)

FatSparrow said...

Честитки уште многу години x5 да имаш, почесто постови, поврзани постови за стрипови, после прочитани неколку броја :)

Бојан Николов said...

Фала ти Спероу. Да, чекам да се соберат повеќе од новиве DC и да иде све тоа у еден пост. :)