November 24, 2009

Три години Crapwerk

Три години Crapwerk. Еве како лани, колекција на омилени постови напишани изминатава година. Ме мрзеше да ги делам по месеци, па ете ги на купче, а плус тоа последнава година и не бев толку активен како претходната. Немам време да пишам ништо ново, Crapwerk ќе паузира бар уште недела додека ги средам испитите...

3 comments:

Љубиша said...

Congrats!

Losteech said...

И по три години, се’ уште еден од најквалитетните блогери. Барем за мене! :)

Бојан Николов said...

фала, Иван. :)