November 9, 2009

Thor Modan, Dun Argol, 77 левел...

Мило ми е што Neverendless-WoW го спуштија xp rate-от пола од тоа што беше, зошто вака можам да играм квестови за левелирање низ Нортренд што со Друидот немаше потреба да ги играм. Има интересно место во Гризли Хилс, зона за левелирање од 73-75 левел, Dun Argol, уште еден рудник на Џуџињата. Рудникот е изграден на неколку нивоа, на планина и е една од најубавите градби во Гризли Хилс. Квестовите што се земаат пред рудникот и се извршуваат горе, работат супер, така што успеав да го излевелирам Паладинот до 77 левел и конечно да изучам cold weather flying за маунтот. Исто така билдам jewelcrafting и mining професии.

Пред тоа играв неколку квестови во Thor Modan, уште еден рудник со интересна приказна и потсеќа малку на Ајронфорџ. Рудникот е разрушен од Џинови, па затоа Dun Argol служи како база за Џуџињата. Забегав скроз со приказнава у WoW, сега спремам да читнам и нешто од стриповите, за книгите и немам баш многу слободно време.

Ајде скриншоти.

No comments: