November 25, 2009

Something, Something, Something Dark Side трејлер

Онака, пост-роденденски, за време на пауза од учење, трејлерот за новата Family Guy пародија на Star Wars, Something, Something, Something Dark Side. The Empire Strikes Back ми е омилен од оргиналната трилогија, па знам колку ќе уживам во новава пародија.

Трејлерот е лудница, три минути се мочав у гаќи од смеење. Специјалната епизода ќе биде прикажана на 22-ри декември, а потоа ќе ја издадат на ДВД, Блуреј, итн. Клик тука за трејлерот. Најзакон моменти ми се кога ќе го соборат AT-AT вокерот и Боба Фет. :)

No comments: