January 1, 2008

Spawn стрипови за даунлоуд

Oдамна ги имам собрано (и прочитано) скоро сите Spawn стрипови, нормално, скенирани. Низ годиниве ги собирав од разни даунлоуд сајтови, p2p програми и што уште не. На овој линк, има еден куп Spawn стрипови за даунлоуд. Од редовната серија, плус мини-серијали. Rapidshare линкови се, секој број може посебно да се симне.

Spawn ми е омилен стрип со години, а пред недела дена го завршив и сајтот/семинарската, на тема Spawn. :)

UPDATE: Линкот за даунлоуд погоре не работи, затоа клик тука.

5 comments:

Vrgood said...

А The Darkness? :)

Бојан Николов said...

Немам читано The Darkness. Срам да ми е. :)

dr. Max said...

Среќна нова Синне! Се најубаво во неа! И да, фала за стриповите, ептееен ме погоди :)

Anonymous said...

Не работи линкот за download. :-(

Бојан Николов said...

Го скинале. :S