June 11, 2009

Futurama се враќа!

Good news, everyone! Futurama следната сезона ќе се врати на Comedy Central со нови 26 епизоди! По четирите долгометражни филмови кои беа издадени директно на ДВД, конечно се сетија дека серијата и е потребна на публиката, а со новите епизоди Futurama ќе добие и нови фанови.

Значи, по шест годишна пауза (никогаш не ми беше јасно како можеа скинат толку добра серија), Futurama повторно на телевизија. Подобри вести деновиве, амин. Редовно си гледам Futurama секоја пролет, маратонот со рендом епизоди за годинава ми заврши, па конечно сега ќе седнам и ќе ги изгледам филмовите на раат, зошто само првиот го имам гледано.

По враќањето на Family Guy и Futurama, мислам дека редно време е да се направи нешто во врска со Firefly...

2 comments:

Efto said...

YESSSSSSSSSSSSSSSS!!!!

fala bogu da se vrati futurama !!!! :D:D:D:D:D:D:D

Еден Дечко said...

Makes me tachicardic already.
Мада малце (според мене) потфрлија со долгометражниве , се надевам ќе го поправат впечатокот со серијалчево.