January 2, 2008

What's My Age Again?

Уште еден роденден. Секоја година ми е, барем по еднаш. Покрај стандарните среќа, љубов, положување на предметите кои го содржат зборот "програмирање" во името, здравје, пари и секс - имам уште неколку (материјални) желби:

1) PlayStation 2 - Не ми треба PS3, ниту Nintendo Wii. ПлејСтешјн Двојка сакам. Касно пројавив желба, ама тоа е. Ќе го набавам во текот на годинава.

2) Spawn Collection, vol.1 - Да можам, сите ќе си ги подарам. Ќе почнам со ова.

3) Locutus of Borg, 4.5" action figure - Една од моите омилени Star Trek играчки. Ептен ако мора да бирам. :)

4) Death Note тетратка - како утеха, бидејќи не постои вистинска.

5) Ghost In The Shell SAC Box Set - Ова, или било кое обично, оргинално GitS кец DVD.

3 comments:

Ivana said...

Jas mozham da ti pomognam so ova pod reden broj 4.Ako ne drugo, da ti ja napravam tetratkata..? :)))
Srekjen rodenden i bozhikjni i novogodishni praznici :*

freestyle said...

sinne нова година пак ќе ти честитам, а не кажујш дека денеска ти било роденден...
јас не можам ништо да ти најдам од твојте желби, али мислам доволно е среќен роденден и ногу од шо сакаш ти....
иначе ако сакаш можам да ти дадам колекција со стрипови стар трек.....
имам по два примерока од секој стрип...
стриповите се од политикин забавник, стрипотека и уш некои слични српско-хрватски списанија, а бидејќи и татко ми и чичкоми купувале секој за себе, од секое имам по два, а во преку еден има за Стар Трек ТОС, и ДС9.... за останатите серии нема....

XXX-->Ivan<--XXX said...

Ај среќен роденден Sinne...многу пари, работа СЕКС и да ти се исполнат сите пет желби погоре! :)