December 30, 2007

Дотур на постови

Го преселив речиси цел стар блог, тука. Поради тоа се појавија архиви од ноември 2006 до јули 2007. Некои постови ги испуштив намерно, некои можеби ненамерно, а не е ни битно. Го планирав ова одамна, и денов некако ми се виде погоден за ваква активност.

Исто така, го средував и МК блогролот, подредени се блоговите по азбучен ред, некои сум ги испуштил (ненамерно), ќе го корегирам тоа деновиве. Планирам и другите линкови да ги средам, нешто ќе додадам, нешто ќе тргнам, нешто ќе изменам...

Деновиве кога ќе имам слободно време ќе се занимавам со сајдбарот, сакам да испробам и некои скрипти.

2 comments:

Anonymous said...

испоробај...

XXX-->Ivan<--XXX said...

Оф топик: Среќна нова 2008 година Бојан! :)