October 12, 2011

The Avengers трејлер

Излезе трејлерот за The Avengers. Очекувам ова да биде еден од најдобрите филмови следната година, што e сосема оправдано бидејќи она што го видовме претходно од адаптациите на Марвел беше ептен добро.

На Земјата и се заканува опасност која бара интервенција од неколку супер-херои, кои S.H.I.E.L.D. ги регрутира како Авенџерс. Изгледа дека Локи е главниот негативец, приказната ќе се врти околу коцката од Captain America и конечно ќе го видиме Ник Фјури во повеќе сцени. Се надевам дека нема да претераат со Мајкл Беј експлозии како што има во некои сцени од трејлеров и дека филмот ќе има подобра музика од оваа тука. Исто така, актерот што го глуми Брус Банер некако не ми се свиѓа.

The Avengers излегува во мај следната година. Клик тука за трејлерот.

Види такоѓе:

4 comments:

NaumN said...

Супер трејлер, тизер ор вотевр :) Мене ми личи експлозивно сега за сега, очекувам да биде подобар од се што до сега излезе од Марвел филмовите (иако Cap не сум го гледал уште). Од Тор ќе биде боље гарант :D Единствена замерка - Ник Фјури. Сум кажал пуно пати, неможам да го сварам и тоа е тоа. Ама човекот си ги има правата, па сме заглавени со него. Јебига, неможе се идеално да биде :D

Бојан Николов said...

И ја верувам дека ќе биде добар, пошто нели треба да е шлагот на тортата. :)

Cap да го глеаш под итно!

Иначе, мене супер ми е Семјуел Факин Џексон како Ник Фјури. :)

Darko said...

Ни мене не ми се свиѓа многу новиот Брус Бенер ама би ти препорачал да не го отпишеш прерано.

Ова ми влева малку надеж:
http://io9.com/5850188/bruce-banner-gets-irked-a-spoilery-synopsis-of-the-new-york-comic-con-avengers-footage

П.С. Ке те прашам тука бидејки немам твој приватен контакт. Каде ги наоѓаш стиповите и поважно каде наоѓаш време за нив? :)
Пред некое време се откажав од барање на V for Vendeta, а сега се решив да најдам програмче за читање стрипови на андроид. Слободно пиши ми на macdarko@gmail.com

Бојан Николов said...

Провери си мејл, Дарко. :)

Поздрав