October 16, 2011

Преглед на RIFT 1.5 Ashes of History (втор дел)

Начекав zone event во Shimmersand, и собрав тоа што ми требаше за да го добијам Ash Strider маунтот.

Исто, така ги пројдов останатите две Chronicle инстанци и тоа со нов билд, Necromancer / Warlock. Многу поразличен од тоа што играв претходно. Интересно, само што треба време за да видам што може да направи.

Што е до мене, првиот дел од тековниот World Event е завршен, тоа што ми требаше си го земав. Веројатно уплаќам следната недела, кога ќе почне втората фаза.

No comments: