October 7, 2011

League of Legends Log #6: Teemo Quadra Kill

Ете така. Јас кога зборам дека Teemo е еден од најопасните шизици у League of Legends, никој не ме верува. Порано и јас го потценував, додека не почнав да го играм како што треба. Освен тоа што може ја контролира цела мапа со бомбите што ги поставува, Тeemo со attack speed ајтеми може да го носи цел тим на грб. Плус, копилето е пребрзо, така што лесно може да влезе и да избега од тимска борба, оставајќи мртви непријатели позади, како во случајот од скриншотот.

Ова ми е втор quadra kill. Претходно имам направено со Malzahar.

No comments: