November 20, 2008

OGame со нов дизајн

OGame конечно ќе добие нов дизајн. Мислам дека редно беше, бидејќи играта е речиси иста со години. Новиот дизајн ќе биде пуштен наскоро, се надевам со отварањето на uni41. На овој линк има и трејлер. Подолу следат неколку скриншоти од новиот OGame.

Инаку, јас уште играм на uni39, моментално сум 375 место (од 5300) со 77.225 поени.


За повеќе, клик тука.

3 comments:

Stefan said...

Abe batali Ogame, gubenje vreme e samo. Dobro sto odamna se otkazav. Inace igrav aktivno na nekolku univerzumi istovremeno. :)

Anonymous said...

А бре шо бидна со алијансата у која шо бев и јас пред година време?

Ја забораив комплетно, и ми недостига да ти кажам. :) Ај нека ја "пицнат" играва па може да ви се приклучам, или да напраиме нова.

Бојан Николов said...

Тоа беше на друг сервер. Сега сме Twilight Armada на 39, ама од десет луѓе останавме само двајца. :)

На новиов сервер (uni41) ќе почнуваме пак, така да спреми се. Новиов дизајн е топ. :)