July 23, 2008

Wir sind die Roboter

За Kraftwerk е излишно е да се зборува многу. Уникатен бенд, кој го трасираше патот на електронската музика. Еден од моите омилени бендови. Концертот пред две години е еден од најдобрите што сум ги проследил до сега...

Еве три албуми за симнување:

No comments: