July 1, 2008

Don S. Davis (1942 - 2008)

Почина Don S. Davis, актерот најпознат по улогата на генералот Џорџ Хамонд од Stargate SG-1. Ја догледувам втората сезона на Stargate: Atlantis и баш сакав да пишам денес нешто за тоа, за жал мора нешто поинаков Stargate пост.

Почивај во мир, Дон.

4 comments:

XXX-->Ivan<--XXX said...

Аман бе што им стана на луѓево?
Бог да го прости.

Ta4ka said...

Од што умрел?

Бојан Николов said...

Срцев удар.

Ванчо said...

Ах, а јас мислев дека Гулдите го дофатиле!
RIP