November 22, 2011

Ова е Star Wars: Identities

Пред неколку дена пишав пост за Star Wars: Identities, понесен од хајпот. Сега се осеќам скроз глупо, откако ова испадна дека не е ни игра, ни серија, ни филм - туку обична изложба (во Монтреал, Канада) која успеa да привлече многу повеќе внимание од претходните.

Доказ дека на повеќето фанови не им е до изложби, туку до нешто друго, ново. И, онака сите се помирија со тоа дека Лукас нема намера да сопре со било што Star Wars, па затоа и очекувањата беа поголеми.

За чудо, сабајлево го добив мејлот што го чекам скоро една година, дека сум избран за тестер на Star Wars: The Old Republic. Фала многу, ама немам време за уште едно онлајн зло.

No comments: