August 5, 2009

Новата верзија на OGame

Најавена беше уште во ноември минатата година, почна со бета тестирање месец дена покасно, за конечно денес да биде пуштена, заедно со два нови универзуми, Barym и Andromeda. Си најдов денес место на Barym и почнав да играм. Еднаш годишно почнувам на нов универзум, играм неколку месеци додека не ме рокнат асално и додека не ми се здосади.

Никот ми е Locutus, aко некој игра, нека ме исконтактира. Алијансата Twilight Armada е ре-оформена (игравме на uni39 и uni41). Линкот е http://www.ogame.org

No comments: