August 30, 2009

World of Warcraft викенд: Temple of Ahn'Qiraj

Интересна рејд инстанца во Силитус, инспирирана од египетска митологија. Ја игравме денес со луѓево од гилдов, се додека не падна серверот, а после и мојата конекција. Денес не се левелирав во Нортренд, зошто повеќето квестови што даваат добра опрема се багувани, па ќе гледам да кренам уште некој левел во Аутленд. Ahn'Qiraj е супер, ќе се оди пак, нема којзнае какви ајтеми што ми се моментално потребни, па ќе гледам да ги шитнам за злато.

Еве скиншоти:


No comments: