August 11, 2011

Cтрип книжaрницa "Бункeр"

Конечно Скопје си доби продавница наменета само за стрипови. Се вика "Бункер" и се наоѓа во кулите спроти Рамстор. Можат да се најдат квалитетни наслови на повеќе балкански издавачи, има голема понуда на Бонели стрипови, гиганти, книги како и изданија од редовните серии. Овој месец има 10% попуст на сите стрипови.

Работното време е од 11:00 до 19:00 секој ден, освен недела, а во сабота работат до 14:00. Им посакувам успешна работа и многу, многу нови наслови.

Повеќе информации и слики има на овој линк. Благодарност до Гордан за сликата погоре.

6 comments:

Anonymous said...

Друже претпостављам дека си бил у Бункер (ја никако да отидам иам некои проблеми со стомакот сега поминувам после државна од кај Рамстор ама не сум раположен да поминам и до Бункер) да не те замарам со мои проблеми, сакав да те прашам дали има Нeјтан Невер пошто не гледам по сликине ? ДД, ММ дури и Бред Барон, само НН не го гледам, немој да ми кажеш дека нема :(

Бојан Николов said...

НН сеуште немаат, тоа е на друга издавачка куќа. Рекоа наскоро. :) Значи ќе има, и ја го чекам, да си го фатам со ред на хартија!

Поздрав!

Anonymous said...

ја имав порано 20-30 броја негде и му ги шитнав на еден од оние уличнине продавачи кога беа на плоштад порано, после школо (цел ранец ми беше пун стрипови :). Овој прво нејќеше да ми ги купи пошто постариве ДД и ММ ги знаеше а за НН немаше појма :) ...и сега се каам за тоа, посебно за првиот број. :)
Ех да ги црташе сите броеви Кастелини кое (уште поголемо) задоволство ќе беше тоа.

Поздрав

Бојан Николов said...

Ја слабо имам читано НН. Првите два броја некако едвај ги исчитав у електронска верзија, пошто неможам црно-бели скенови.

На хартија исто слабо. Затоа чекам, да си почнам од прв број (ако носат од прв број).

Anonymous said...

Има нешто од Spiderman или Batman? Никако неможам да најдам :(

Бојан Николов said...

Не би знаел тоа да ти кажам, ќе мора нив да ги прашаш. Види тука: http://www.facebook.com/stripknizarnicabunker