March 27, 2008

Enter, Frank Castle!

Какво појавување на Панишер во Civil War, еј! Не можеле подобро! Само чекав да дојде моментот. А, и не се гледа секој ден како му го спасува г'зот на Спајдермен. Зошто најмногу го сакам? Затоа што е единствениот Марвелов херој што може да ги искрши сите останати, а нема супер-моќи!

После читањево на Civil War, ќе седнам и ќе дочитам тоа што ми остана од The Punisher MAX. И, ќе пробам да не се нервирам толку што го нема Том Џејн во новиот филм.

2 comments:

Rogi said...

гедам дека си бајаги нафуран на стриповиве. Ако. Туку, кога си ризница на информации, дај барем да те искористам :P. Шала на страна. Се надевам дека нема да ти биде проблем во некој коментар или пост да пуштиш еден линк од Rapidshare или друга локација од кај што можат да се симнат стриповиве.

Позз

Бојан Николов said...

Rogi, барај ги на Mininova или Pirate Bay. Има се од ова. :)