April 19, 2008

Светски prerelease на Shadowmoor

Го чекав денов со месеци! 19-20 април, светски prerelease на новата Magic: The Gathering едиција, наречена Shadowmoor. Кај нас е одложен за наредниот викенд (сабота, 26.04), поради оправдани причини. Сепак денес, на Саем на книгата, горе, во 12:00h, ќе се одржи голем Magic: The Gathering турнир. Да си го допијам кафево и тргам, па ќе се вратам и ќе направам мал апдејт.

Ептен мал апдејт: Супер беше, добри партии, барем за првпат губев во сите четири кола и тоа се за малку. :)

1 comment:

Ивана said...

Добри уменици им работат на картиве, дефинитивно!