September 3, 2009

Dharma Initiation Kit - колекционерско издание на петтата сезона на Lost

Уште неколку месеци до почетокот на последната сезона на Lost. Очекувам да видам квалитетни епизоди, каде конечно ќе се разрешат мистерииве што никнуваа изминативе пет години. Петтата сезона можеби имаше лош почеток и за малку ќе се откажев, но понатаму епизодите стануваа се подобри и подобри и имаше интересно финале што отвори еден куп нови прашања. Правецот го знаеме, сега останува да видиме како ќе се одвиваат работите.

Кон крајот на годинава, ABC ќе издаде специјален колекторски сет со цела петта сезона, лимитирана едиција и веќе може да се нарача од Амазон. Вреди за парите, само незнам како е со достава кај нас. Сеуште нема листа на работите што се вклучени во сетот, освен ова што се гледа на сликата. Покрај ДВД-јата со епизодите, има Dharma VHS ориентационо видео, мапи, документи, налепници...

2 comments:

Љубиша said...

Од ова боље - АМИН!

Losteech said...

Имам читано за ова, но се немам заинтересирано бидејќи нема шанса да се купи вакво нешто кај нас... :(