June 30, 2008

Star Wars Monopoly Night

Монопол одамна ми има здосадено. Ова ептен спонтано испадна, па веројатно затоа, а и поради тоа што е Star Wars монопол, беше толку интересно. Четворица бевме, јас победив на крај.

Еве слики:7 comments:

Ивана said...

Копиле!!! =))))))))

XXX-->Ivan<--XXX said...

WTF е ова? =))

Бојан Николов said...

Star Wars монопол? :)

Rasta said...

Mislam deka ima da se kupi vo Adrijano, prodavnica za igracki vo Biser

Бојан Николов said...

Има во повеќе продавници за играчки низ градов. Некои 450-500 денари е. Има и други монополи, ко Marvel, Transformers...

Имаше и Star Wars Risk, ама коа сакав да го купам, немаше веќе. :)

Anonymous said...

Луѓе ја бев у Џамбо, Адријано у Бисер, у City mall у оние неколку за играчки што се, нема Star Wars монопол а сакам да и' земам на другарка ми за роденден. Други некои продавници за играчки кај шо може да го има, имате идеа?

Бојан Николов said...

Не знам. Го имаше у Бисер и у онаа у Капиштец што веќе (мисла дека) не постои. Во Џамбо го немам видено.