May 21, 2008

Iron Man во кратки црти

По толку чекање, конечно го гледав! Не можев да дочекам квалитетна снимка, така што морав да се задоволам со просечен telesync. Нормално, ќе го гледам и кога ќе излезе на ДВД. Мислев дека Transformers ќе ми биде последниот филм со квалитетен CGI што го гледам на кино-снимка...

Ајде, сега по ред. Прво, да кажам дека комплетно ги исполни моите очекувања. Колку што очекував - толку и добив. Второ, Роберт Дауни Џуниор е совршениот избор за Тони Старк. Точка. Нема да може никој подобро. Трето, филмов е еден од најдобрите направени според стрип.

Уште сум под импресии, можеби сум премногу пристрасен, ама неоспорен факт е дека филмот владее. 'Nuff said.

3 comments:

XXX-->Ivan<--XXX said...

Бољи од Трансформерс?

Neno said...

Никад не симнувам "крапи" снимки, увек го чекам да искочи оригинал на DVD.

Бојан Николов said...

Супер е филмот. Незнам, неможам да го споредам со Трансформерс. :)