May 8, 2008

Поклон

Стигна поклон од Wizards of the Coasts! Мала папка за Magic: The Gathering карти, собира повеќе од 100, со супер слика, башка foil (светка). Вакви поклони праќаат на регистрирани играчи, со DCI бројче. Отидов ја карти да редам...

8 comments:

Ивана said...

Ај конечно нешто без пари да добиеш од Меџик :) Ама џабе, и ова им е трик за да купуваш нови карт и да ја пуниш папката :)) У секој случај, со здравје да си ја користиш. :)

Бојан Николов said...

Да де. До сега требаше 10 папки да ми пратат. :)

XXX-->Ivan<--XXX said...

Чоече...ти си заразен. =)

Neno said...

Абре земи играј пасјанс.

Влатко said...

И тоа на компјутер пасијанс... Или земи играј си WoW ем поевтино ем поубаво :).

Бојан Николов said...

Хаха, после година и кусур играње WoW на high-rate приватни сервери, нема шанси да играм на оргинален, а камоли да платам. :)

dr. Max said...

Еии, конечно ти стигнала папката :) Туку, како изгледа новата едиција? Се нешто ќе се спремам да му се вратам на Меџик и некако ќе се премислам. Не, не, подобро вака :) Туку, ќе доаѓаш ли ти до кај мене во овој живот или не? :)

Efto said...

Abe fala bogu ti stigna papkata vise nema da mi se zalite koga ke vi stignat papkite.