November 19, 2010

It's a Trap трејлер

Family Guy ја најавуваат новата Star Wars пародија, It's a Trap. It's a Trap (работниот наслов беше We Have A Bad Feeling About This) е пародија на Return of the Jedi и последна од трилогијата. Официјално, ДВД-то треба да се појави во декември за Божиќ, а неофицијално ќе го има порано низ варез мрежата нешто порано.

Колку што може да се види од трејлерот, повторно ќе гледаме добра епизода. Има и нови ликови од другите серии на Мекфарлејн, American Dad и The Cleveland Show.

Се надевам дека овие специјални пародии не запираат тука и дека ако не видиме Family Guy верзии на новата Star Wars трилогија, ќе видиме нешто друго, како Back To The Future или Indiana Jones. Клик тука за трејлерот.

Види такоѓе:

No comments: