November 12, 2008

Чек од Google AdSense

Само што го добив чекот од Google со парите што успеав да ги заработам преку Google AdSense. По повеќе од една година, стигнаа 107 $ на моја сметка. Уште пред неколку месеци, скоро и да го баталив ова, но еве ми сега причина да продолжам. Можеби да бев малку поангажиран ќе заработев многу повеќе. Овие се од два-три блога специјално наменети за AdSense кои ретко ги обновував.

Значи, како што бев сигурен - Google AdSense функционира. Чекот е доволен доказ за тоа. Само да видам која банка зема најмалку провизија и да си го претворам во пари. Ете слика горе како изгледа.

Google AdSense овозможува неколку начини на исплата, но овој е единствениот што функционира кај нас.

6 comments:

Losteech said...

Честито.. :)
Ај кажи која е „тајната“ за овој успех? :P

Anonymous said...

^
Да не си кликаш сам на рекламите.

Бојан Николов said...

Неможеш сам да си кликаш. :)

ribaro said...

со ум да си ги трошиш :)

Бојан Николов said...

Фала Рибаро. Ќе треба да почекам најмалку две недели да ги префрлат во банка, поднесов барање вчера. :)

Anonymous said...

Не бре, знам. Се зезав, како одговор на она што го праша лостич. :)

Иначе браво, не е баш едноставно на ваков начин да се дојде до некој долар. :)