August 7, 2008

Uni39 на OGame

Додека се привикнувам на Скопјево (бев недела дена во Охрид) и се спремам за гледање на седма сезона Stargate SG-1, како и некои продуктивни работи за кои веројатно наскоро ќе пишам, случајно видов дека деновиве отвориле uni39 на OGame. Со оглед на тоа што немав асално играно неколку месеци поради нападите во декември лани, а и откажувањето на пола членови од алијансата во која бевме, се регистрирав пак.

Новиов сервер е отворен пред неколку дена, така што сега е фина прилика да се почне од почеток. Јас сум со ник Locutus, на координати 4:55:4. Во план е и алијанса, па ако некој е заинтересиран нека пише.

No comments: