August 23, 2008

Holy Bat-Blog!

Новиот блог на колегата Љубиша, посветен на Бетмен. Ова е првиот Бетмен блог на македонски јазик, каде што може да се најдат информации за стриповите, филмовите, ликовите и се останато што е поврзано со Бетмен. Исто така, има и линкови каде што може да се симнат Бетмен стрипови во електронска верзија.

Блогот е веќе наполнет со доволен број постови за почеток, а сигурен сум дека редовно ќе може да се прочита нешто ново. Кликнете на сликата горе и додадете си го блогот во букмаркс.

3 comments:

Ивана said...

Супер му е идејава, вака што му текна за блог. Супер!

Losteech said...

Добра идеја, само да продолжи да го полни секојдневно...

Losteech said...

Или барем 2-3 пати неделно. :)