August 28, 2008

Следење на блогови и сајтови од Dashboard-от на Blogger.com

Каква царска работа пуштија луѓево од Blogger.com денес. Можност за следење на блогови и сајтови преку опција во Dashboard-от! Веќе некое време не користам никаков RSS reader, па ова некако ми делува интересно и корисно.

Покрај тоа што може да се додаде URL, може и да се вметнат и feed-овите од Google Reader. Незнам на кој колку ќе му биде корисна, ама на мене ептен, со оглед на тоа што сум логиран на Blogger.com секогаш додека седам пред компјутер.

2 comments:

Nathan Summers said...

Sweet

GoodBytes said...

Јас сепак останувам на Google Reader.