August 11, 2008

Збогум Шеф!

Додека сеуште ми е тешко да поверувам дека завчера почина Берни Мек, ме спука вестта за смртта на Исак Хејс, соул легендата чијшто глас го слушавме со години во South Park. Почина Шеф. Колку и да бев разочаран од него поради причината за заминувањето од South Park, сега ми е страшно многу жал. Се надевав дека еден ден ќе ги смири страстите со Паркер и Стоун и ќе врати.

Замина уште еден голем човек годинава. Почивај во мир, Шеф.

2 comments:

Losteech said...

Бог да ги прости. :(

Nathan Summers said...

Fudge you, children!
RIP!