February 16, 2008

Најакционата слика на сите времиња


Секогаш ќе ми биде криво, што никогаш не ги видов заедно на филм, пример во Contra. Двајцата ми се херои од детството и секогаш ќе ми бидат.

Сликава горе е од премиeрата на новиот Rambo, четврт по ред. Го немам уште гледано, го чекам да излезе на ДВД, не сакам лоша кино-снимка или workprint.

6 comments:

Dr. Philem0n said...

За разлика од новиот Rocky, новиот Rambo е срање.

Ивана said...

Фацки се еј и многу се остарени. И тоа мораше некад да се деси :)

XXX-->Ivan<--XXX said...

А кога бил добар Рамбо (освен првиот дел)? :))
Нели ви се чини дека сите нови игрици со пукање (Doom 3, Half Life итн.) се направени по типот на Рамбо т.е. САМ ПРОТИВ СИТЕ И НИКАД НЕ УМИРАШ? :P

Арангел Ангов said...

Не го глеј уопште.. ја се заебав пошто валјда имав забораено за што се работи у Рамбо.. Дојде ги уби сите, некои со топ, некои ги закла со нож, некои со раце ги уби.. и тоа е, нема ништо друго у филмот.

Дојде, ги уби, си отиде. РАМБО 4.

Тиња. :)

ta4ka said...

Half - life 1 и понатаму има најоригинално сценарио што ни од блиску не било фатено никогаш на филм. А треба да снимат филм за халф-лифе знам дека ја ќе го гледам ако никој друг.
П.С. Во 3д игрите се умира на секој чекор, али имаш саве и лоад :)

Ивана said...

И јас сум за Half-Life филм, радо би го гледала во секое време, и стварно може да те сјебат во секое време =)