August 23, 2013

Како е Бен Афлек новиот Бетмен?

Озбилно? Бен Афлек новиот Бетмен? Озбилно некој мисли дека е ова добра идеја? Некој седнал и одлучил дека Бен Афлек ќе биде Бетмен. 


Некој го гледал Argo и рекол, "Еј, абе добар е сега, не е ко порано. Ете ти Бетмен кој може да биде"? Веќе го замислувам Кевин Смит со ерекција како плеска со рачињата. Дали денес се разбудив во универзум каде што никој не се сеќава на Daredevil? Дали не е доволно лош Man of Steel за да го убациш Бен Афлек во равенката? Бен Афлек е Бен Афлек, аман. Како ќе биде Брус Вејн? Од толку актери кои имаат далеку подобри физички (и актерски) предизпозиции, некој одлучил дека Бен Афлек може да биде Бетмен. 

Иако е официјално, се надевам дека во текот на денов ќе испадне дека е добар трол ова.

No comments: