June 22, 2012

Нека се множат!

Криво ми е што од овој плејоф единствено што успеав да видам беа рикепите сабајле на работа. И, тоа баш тој плејоф каде што Мајами доминираат на паркетот. Освен тие неколку минути со најдобрите моменти ("Лееее", "Ијаааа", "Браво, браво", "Аииии"), не видов ама баш ништо.
 
Кралот сега си е заслужено крал. И тоа со прстен. Риспект и  за Оклахома што воопшто стигнаа до тука. Ни мене не ми се веруваше дека е можно.  Нека цепа сега НБА на одмор, а јас симнувам да видам што се случувало ноќеска. Честито!

No comments: