December 27, 2009

Аниме саундтрек плејлиста

Музиката има огромен удел во обликувањето на квалитетно аниме. Почнувајќи од главната тема со која отвaра, преку музиката која се провлекува низ сцените.... Ќе правам од време на време колеции на добри ствари од саунтреци, а ако не ме мрзи, ќе склопам некоја mp3 колекција и ќе ја закачам тука. До тогаш, ЈуТјуб...

Eве што има денес на плејлиста:

2 comments:

Развигор said...

Линк на Пинг до овој блог-запис:

* Аниме саунДтрек плејлиста

Бојан Николов said...

Фала. :)

Го поправив уште одма насловот (typo), ама на feed не се менува. :S