December 9, 2007

Laibach...


...се феноменални во живо! Одличен настап синоќа на Саем. Немам зборови.

3 comments:

XXX-->Ivan<--XXX said...

...OK :)

Слобода На Умот said...

Закон, закон,закон,закон, ептен се супер лајбах

Anonymous said...

не ги знам. :)