December 29, 2007

Утрински Battle Report (полошо не можеше)

Ми ја рокнаа флотата на OGAME, и со тоа, неколку месеци играње се расфрлаа низ вселената. Типот што ме среди, доби месечина пред некој ден, и лесно ми ја следеше флотата. Тоа е тоа, ме начека и ме уништи. Ќе пробам да се вратам во форма, сигурно ќе ми треба повеќе од две недели.

Имав 20% шанси и јас да добијам месечина, ама ништо од тоа. Ај, следниот пат. :)

Денес е убав ден да правам нешто друго освен градење на нова флота, иако собрав ресурси од другите планети и почнав да градам.

Еве како изгледаше извештајот на крај (го ставам тука за спомен):На сите мои девет планети, прогласив Ден на жалост.

1 comment:

XXX-->Ivan<--XXX said...

Срање! WoW рулз, ОК? :)