March 3, 2014

Ali G: Rezurection не е тоа што мислев...

Океј, не знам како мислев дека Саша Барон Коен се маскирал пак во три различни ликови и успеал да најде луѓе што не би го препознале, за нов материјал. Не се крена галама, претпоставив дека е намерно. Изгледа не сум ги дочитал делот со објаснување за што всушност е Rezurection. Сега кога изгледав ми стана јасно. Новиот дел се интроата пред секоја епизода, која е составена од стари парчиња од оргиналната серија која се нема прикажувано во САД. Во првава епизода има и дел од славното интервју со Дејвид и Викторија Бекам.


Изгледан ми е цел материјал повеќе пати, така што освен компилација од најдобрите, Ali G: Rezurection, не ми нуди ништо ново. Овие два-тринаесет епизоди, колку и да се, што ќе се прикажуваат секоја недела, веќе се достапни како Bling Bling и Aiii со години наназад. 

No comments: