April 20, 2010

Нема нов Бонд. Џејмс Бонд.

Барем во скоро време. Поради финансиски проблеми на MGM, новиот Бонд филм, 23-ти по ред, се одложува на неодредено. Продукцијата на третиот филм со Даниел Крег е стопирана и откажана е секаква активност околу филмот.

Ова некако ми дојде како олеснување, зошто после Quantum of Solace немам некоја желба да го гледам Бонд во ваква "современа" и "спуштена на земја" варијанта. Крег можеби и не е толку лош како Бонд, но последните два филма дефинтивно отскокнуваа од целата замисла за Агентот 007. Се надевам дека ќе се средат работите, Крег ќе добие отказ и дека после тоа конечно ќе видиме асален Бонд филм, со сите елементи кои ја прават франшизата толку добра.

No comments: