July 30, 2009

Тестирање на Crapwerk 3.0

Од вчера почнав да работам на новата верзија на Crapwerk. Резултатот веќе е во употреба, речиси е целосно функционален, останува да се доработат и додадат уште некои детали. Стариот дизајн го обожавав, но дојде време за мало освежување. Новава верзија ќе биде пофункционална, попрегледна и (барем мене) поубава на изглед.

Новиот Crapwerk ќе биде подложен на тестирање оваа недела, па ако откријам дека нешто не фукнционира како што сакам, ќе ја вратам старата верзија. Во секој случај, ме чека средување на еден тон тагови, за да направам асално мени со категории (филм, серии, игри, стрипови).

Тоа е тоа, отприлика. Деновиве ќе се појавуваат многу нови работи, ако се ми се одвива, нели, според планот.