February 7, 2008

Постерот за 007: Quantum of Solace

(кликни на сликата за поголема верзија)

Денеска се појави постерот за новиот 007 филм, што треба да излезе во ноември оваа година. По одличниот Casino Royale, очекувам многу од филмов. Знам дека нема да разочара. Бонд из бек! :)

5 comments:

XXX-->Ivan<--XXX said...

Аген?? :)

GoodBytes said...

Па не е „бек“, никогаш не бил „аут оф стајл“, барем за мене.

Бојан Николов said...

Не во таа смисла "бек". :)

Neno said...

Ондак у која? I'll be back?? 8-)

Бојан Николов said...

Се враќа во нов филм. :)