February 29, 2008

Престапен пост

Следниот пост на оваа дата ќе го напишам за четири години. И онака е слободна темата, па еве го Боб Марли со "Them Belly Full (But We Hungry)". Одамна се спремам да го ставам ова на блог.Инаку, новава "Lost" епизода владее, и серијава почнав да ја сакам како што ја сакав за време на првата и втората сезона. Овие неколку епизоди од четврта, потполно ги засенија досадните моменти од трета сезона. Серијата се врати на тоа што беше. Пред некој ден излезе и играта, па ако имам време ќе ја симнам и ќе ја пробам.

3 comments:

XXX-->Ivan<--XXX said...

Само ја ли останав без мегабајти бре?! Сега почнувам да се нервирам што не успеав да ја симнам денеска. :(

XXX-->Ivan<--XXX said...

Ја гледав пред 6-7 саати. НАЈДОБРА Е ЗАСЕГА!!

Anonymous said...

Пер, како можеш да слушаш реге?? :P