February 20, 2008

Пуф... Црна Нинџа!

Луѓево од WoWfusion серверот владеат! Пред саат време, сите на серверот се претворивме во црни нинџи. И тоа женски црни нинџи! Сите добија Black Ninja Costume што траеше 60 минути. Онака, чудно е кога од Blood Elf Warlock ќе се претвориш во ова. Кога викам ја дека приватните WoW сервери се закон.... :)

Направив некои скриншоти за спомен, еве три и тука.Anu belore dela'na!

6 comments:

Rogi said...

Глеам дека се дешаваар стваари со играва (вака од блогови и прикаски на другари)... и колку повеќе инфо стига до мене се помило ми што никад не се ЗАРАЗИВ со неа :D

Бојан Николов said...

Не е толку страшна, веруј. :)

XXX-->Ivan<--XXX said...

Абе немој вака да ме живцираш, таман цела недела издржав без WoW сеа ме тераш да ја уклучам и да добијам некој кец утре!! :)

Rogi said...

Хехе... не е за страв работата, за времеto е. Јас барем не сум чул некој што ја игра да издржи да не поигра барем еден ден :)

Бојан Николов said...

Штознам, еве ме мене. :) Јас сум издржувал да не играм и по неколку месеци.

Све е до човекот. :)

Ta4ka said...

Јас знам другар, кој пред да почне да игра wow, имаше чиста прва година, девојка, и излагаше со другарите од време на време. Али после wow се откажа од факс, со девојка му незнам што се дешава а ние го немавме видено 3-4 месеци. Од позитивната страна сега слушнав дека баталил и работи негде и заработува за wow картичка :)