November 24, 2017

Единаесет години Crapwerk

До тука успеале да стигнат работите. Единаесет години Crapwerk. За ланскиот јубилеј ги испукав сите огномети, конфети и мелодрами, па ете сега не ми остана ништо освен симболична збирка од единаесет постови од овогодинешната скромна реколта, како и една слика од Славој Жижек.

No comments: