January 15, 2010

Трејлер за Tekken филмот

Абоминација. Од трејлерот се гледа дека воопшто не се потрудиле околу филмот. Лоша продукција, дијалози како излезени од Драгонбол, ефтина музика, тотално утнат кастинг и нормално, ќе излезе директно на ДВД, што доволно зборува за слабиот квалитет на филмот.

Добро е што барем се држеле до облеката на ликовите, меѓутоа пак ќе кажам, кастингот не го бива. Џин е катастрофален, Брајан не личи на Брајан, Нина е како излезена од нискобуџетно порно, Јошимицу изгледа како робот што сака да го уништи Токио, Хеихачи е дебел старец... Единствено Рејвен ми изгледа како да е погоден. Леј воопшто го нема? Каде е Леј во филмот? Пол и Кинг исто ги нема. А, се многу позначајни ликови од, на пример, Стив Фокс или Мардук.

Се надевав барем на просечен филм во кој ќе можам да уживам, како фан на играта. Филмот излегува во март/април годинава. Клик тука за трејлерот.

No comments: