March 5, 2007

Си купив карта за Maiden!

Конечно си купив карта за Iron Maiden! Плус и маица ми дадоа, и тоа црвена. Јебига, црвена - црвена. Значи, 14.03.07, идеме за Белград. Мојот автобус е деветка. Ќе го свират цел "A Matter of Life And Death", плус добро познатите ствари како Fear of the Dark, Hallowed Be Thy Name, Two Minutes To Midnight... Ќе биде весело. Ги пропуштив еднаш во Загреб, и реков дека нема да ги пропуштам пак. Ова е можеби последна шанса да се видат Maiden во живо.

No comments: