December 6, 2006

Counter Strike, пак?!

"На малото кровче... еееее, бомба... пеер, репетирав... да ти ибам маусот... Горгон, све ти ебам... еееееј, шо играте педерски со штитови бе... кај заложниците, кај заложниците... сега ќе ти ебам матер... у тунелчето се... ауууу... чичко Тоше, не ти сече ножов... кај пазарче се бе сите... еее, у малиот пролаз... у, да ти ибам, пак го купив ова глупово... Горгон, никад на журка да не отидеш.... чекај бе, пеер, контроли местам... еее, нема со снајпери, бе пеер..."

Counter Strike играв активно пред некои 5 години. Летово играв два-три дена, ама онака... Вчера и денес, еден другар (Пајче, поздрав!), не прибра кај него у играчница, скиснуваме од полноќ па до 03:00-04:00 сабајле последниве два дена... Сеа се вратив... Се собра дел од страта екипа што игравме таму некаде 2001-2002. Останатите се осеќаат престаро за игри, кој на работа, кој се пресели у друга населба, на друг му скурчило од Кантер... Додуша и мене ми беше скурчено, се додека не ја заиграв 1.6 верзијата.

No comments: