May 4, 2011

Човекот!

"LEBRAAAWWW!!!!"

Ноќеска ги растури Бостон и додаде уште една победа на листата на Мајами. Поради катастрофалната брзина на телекабел и стримовите со сличен квалитет, последните неколку минути едвај ги догледав, иако уште во третиот период беше јасно кој ќе си оди дома поразен.

Интересен плејоф сега за сега, особено борбата на овие две екипи. Ќе видиме што ќе донесе Game 3. Приметив дека резултатот експоненцијално расте, така што предвидувам 105-92 за сабота. :)

No comments: